Tin Vodopivec

comedian

🔥 NOVA TURNEJA! 🔥
Novi šov PETI ELEMENT - od novembra
pri vašem lokalnem dilerju komedije!

Back to All Events

Russell Peters - DEPORTED - Ljubljana

  • Hala Tivoli Tivolska cesta Ljubljana, Ljubljana, 1000 Slovenia (map)
1920x1080.jpg

Tin Vodopivec v sodelovanju z agencijo A Comic Soul predstavlja komični spektakel leta: Russell Peters v novem šovu “Deported.”

VSTOPNICE - KLIK KLIK

Svetovni fenomen stand-up komedije Russell Peters prihaja v Slovenijo s svojo novo predstavo DEPORTED!

Dvojna premiera! Russell Peters prihaja prvič v Slovenijo in to s svojim novim materialom v okviru svetovne turneje. Doživeli bomo edinstvenega Petersa v kombinaciji z njegovo že znano in priljubljeno interakcijo z občinstvom.

Russell Peters je komik in igralec, globalna zvezda, kanadčan indijskih korenin. Je prvi komik, ki je imel na Netflixu svoj “comedy special.” Njegov viralni uspeh ga je izstrelil med svetovne zvezde, z neutrudnim delom, TV nastopih, videjih in filmom, pa svojo prisotnost med najboljšimi komiki na svetu tudi redno utrjuje.

Peters se vrača na oderske deske po krajšem odmoru, ki si ga je vzel po snemanju zadnjega “speciala” Almost Famous, ki je izšel na Netflixu v letu 2016. V tem času pa je zaigral v lastni komični TV seriji The Indian Detective (v družbi priznanih imen kot so William Shatner, Anupam Kher in Christina Cole), ki je prav tako na voljo na Netflixu.

Ne zamudite komičnega spektakla leta z Russellom Petersom! 
VSTOPNICE - KLIK KLIK

Earlier Event: December 1
The Triple Seven Comedy Challange
Later Event: October 18
Rock'n'Roll TOUR 2018

TINVODOPIVEC.COM 2006-2019