Tin Vodopivec

comedian

PETI ELEMENT
Novi šov stand-up komedije - od novembra
pri vašem lokalnem dilerju komedije!

Back to All Events

Jimmy Carr: Gagging order (LJUBLJANA)

  • Cankarjev dom Ljubljana (map)

»Heroj komedije današnjega časa« - The Guardian

Tin Vodopivec v sodelovanju z agencijami Chambers Management, Aquarius Records in London Calling predstavlja komični spektakl leta: Jimmy Carr v šovu Gagging Order.

V Slovenijo prihaja eden najbolj originalnih in prepoznavnih mojstrov britanske in svetovne komedije vseh časov. JIMMY CARR je prodal že več kot milijon DVD-jev, nastopal in sodeloval v nešteto TV in radijskih oddajah, pri nas pa bo debitiral s celovečernim stand-up šovom Gagging Order, s katerim je v več kot 250 ponovitvah že prekrižaril Veliko Britanijo in spravil v smeh tudi lep del preostalega sveta.

Jimmyjeve predstave so polne temačnega humorja, hladnokrvnih izvedb in kratkih enovrstičnih šal, ki so pogosto na robu meje sprejemljivega. Kot pravi Jimmy sam, bodo tudi tokrat šale hudomušne, nekatere nesramne, peščica pa jih bo povsem nesprejemljivih. Jimmy pa opravičuje svoj priimek tudi kot car heklanja – uživa ob provokacijah iz občinstva in drzneže strastno sesuva z mojstrskimi odzivi.

V Sloveniji bo Jimmy Carr 11. maja debitiral v v prestižni Galusovi dvorani Cankarjevega doma, katere oder je rezerviran le za največje umetnike, če gre soditi po evforiji, ki jo je sprožil Eddie Izzard, pa se obeta še en večer za anale, za katerega bodo vstopnice bržkone pošle že nekaj tednov pred napovedano predstavo.

Jimmy vam ob tem sporoča: »Na mojem šovu ste dobrodošli vsi, a pustite doma svojo zavest, občutek za spodobne vedenje in moralni kompas, ter se pridite nasmejat!«

STAROSTNA OMEJITEV: +16

VSTOPNICE: 32€, 27€, 22€, 18€
NAKUP: bit.ly/JimmyCarrVSloveniji

TINVODOPIVEC.COM 2014-18